Laman Utama
Sejarah

Analisa Kimia

Perbezaan Berbanding Krim Lain

Sistem Kesuburan Lelaki & Wanita

Tahap Sistem Kesuburan Anda

Masalah Pada Alat Kelamin Lelaki & Wanita

Cara Penggunaan Yang Mudah & Ringkas

The Amazing Of Alga Shoushma. You will like it! Click here...
MEMO ---
Penggunaan bahasa dalam laman ini agak "straight forward". Ia adalah dalam ruang lingkup perbincangan mengenai kesihatan individu, tiada maksud yang lain.
Kami meminta maaf atas apa-apa yang boleh menimbulkan ketidakselesaan kepada para pengunjung. Harap maklum.
--- Webmaster

PELUANG PERNIAGAAN
Rakan Niaga (Pengedar) dikehendaki!
Hubungi Kami Untuk Keterangan Lanjut...
alga4u@hotmail.com

ANDA MAHU ZAKAR MENJADI KERAS, TEGANG DAN BERTENAGA?

Alamilah Keajaiban Ekstrak Alga Shoushma apabila disapu dan diurut, ia dapat membantu :

1. Melancarkan sasaran pengaliran darah dan mencairkan testosteron terbeku.

2. Meningkatkan syahwat dengan stimulasi berahi maksimum.

3. Ekstra kekuatan dan daya ketahanan untuk seks berlanjutan.

4. Menjadikan kulit zakar menjadi segar, lembut dan memelihara sensasi, dibawah kepala zakar daripada merosot ketika peningkatan usia.

5. Mengawal daripada ancaman fungal infection dan gatal kulit zakar.

6. Membantu zakar menjadi keras dan tegang ketika seks.

7. Membantu mengekalkan keinginan seks supaya bertenaga walaupun usia meningkat tua.

PUNCA ZAKAR GAGAL MENGAWAL PANCUTAN

1. Penyakit diabetes, tekanan darah tinggi, kegemukan dan atherosclerosis kerap kali melemahkan daya kekuatan menegang dan ketahanan zakar.

2. Pengaliran darah lembab dan tidak lancar di corpus spongiosum dan corpora carvernosa.

3. Tidak dapat mengeluarkan testosterone terbeku.

4. Kulit zakar menjadi kering nipis, hilang sensasi dan tidak memberahi.


MENGAPA RAMAI PASANGAN HAMPA DENGAN SEKS

Seringkali wanita mengadu leiaki terlalu cepat klimaks sedangkan mereka (wanita) baru bermula. Sebaliknya leIaki juga merungut wanita hanya menyerah tubuh, terlalu pasif tanpa memainkan peranan dalam cumbuan.

 • Seks dilakukan dengan pantas sehingga pasangan anda belum bersedia menikmati seks dengan penuh berahi.
 • Kebanyakan wanita tidak dapat membuka faraj dengan sempurna kerana otot pelvik menghempit faraj dan menyulitkan kemasukan zakar. Walaupun kedua pasangan sudah berahi dan bersedia untuk memulakan adegan seterusnya.
Pil perancang keluarga dan ubat antihistamines merumitkan wanita ketika tahap estrogen rendah, nitric oxide menjadi kekurangan dan tidak dapat menghasilkan cecair faraj, seks menjadi sakit dan menyulitkan.


RAMAI GAGAL MEMELIHARA ZAKAR, MERANA KEMUDIAN TIDAK BERGUNA

1. Sebahagian besar zakar dinamakan corpora carvernosa dan dikongsi oleh dua kompartmen iaitu bila memberahi zakar menegang dan ribuan darah terperangkap di dalam ruang zakat membuatnya menjadi panjang dan keras.

2. Satu lagi bahagian terdapat di pertengahan bawah zakar. Ianya nipis dan panjang selari dengan zakar dinamakan corpus spongiosum. Inilah pusat saraf utama yang paling sensitif memberahikan punca syahwat dan menghairahkan ketika seks.

3. Berjuta juta saraf punca syahwat timbul daripada corpus spongiosum, apabila dirangsang berahi sensasi seks akan digerakkan serta merta.

PUNCA FARAJ JADI BESAR, TIDAK KETAT DAN DISERANG INFEKSI. ANDA BOLEH PUASKAN SEKS UNTUK SUAMI KETIKA MENOPAUSE

 • Kekeringan kulit tidak dapat dielakkan oleh Ielaki dan wanita ketika usia meningkat.
 • Permukaan kemaluan manusia adalah yang paling istimewa, ianya lembut dan memerlukan penjagaan yang rapi supaya kekal segar dan lembut.
 • Cecair faraj dan air mani adalah cecair semulajadi badan untuk memelihara dan memastikan faraj sentiasa segar, sihat dan bersedia untuk seks bila-bila masa.
 • Peningkatan usia bersama kekurangan hubungan seks, menyebabkan faraj "atrophic", nipis, kering dan mudah tercedera bila estrogen menjadi rendah.
 • Akibatnya faraj menjadi kasar, kulit terasa gatal, mula mengelupas dan tercemar dengan infeksi 'fungal' & 'yeast' serta menjadikan faraj lembik, berkedut, besar dan hilang sensasi berahi seks.

RAMAI GAGAL MENGENAL DAN MEMEL1HARA FARAJ

Klitoris (kelentit) adalah pusat saraf faraj yang sama seperti corpus spongiosum yang terdapat di zakar lelaki. Klitoris dilindungi dua lapisan kulit diatas faraj yang dipanggil labia. Ianya padat dengan saraf dan kebuk darah dan puncanya terbenam jauh didalam badan. Kepala klitoris kelihatan diatas dinding faraj lebih kurang satu pertiga daripada ruang permukaan serviks. Rupa klitoris sama seperti zakar, saiz dan kebesaran klitoris berkembang menegak mengikut kekuatan berahi seks wanita dan bukan mengikut usia.

Darah mengalir dengan lancar, ketika berahi dipermulaan cumbuan, klitoris menjadi tegang dan buah eikal (glans) mudah terasa. Gelombang otot-otot kecil menegang serta mengembang klitoris dan menolak buah eikal untuk keluar dari sarangnya. Sebelum puncak syahwat meninggi otot-otot adalah dalam keadaan normal dan buah eikal kecut sedikit tetapi kekal dengan sensasi berahi teramat tinggi dan menagihkan seks.

 • Ribuan saraf syahwat timbul keluar apabila lelaki dan wanita memberahi. Bila dirangsang, klitoris dan corpus spongiosum akan menikmati sensasi berahi dan tidak sabar untuk memulakan hubungan seks.
 • Apabila lelaki berahi, zakar dengan serta merta menjadi panjang, keras dan tegang. Faraj perlu membina otot-otot pelvik dan menambahkan pengaliran darah di labia dan klitoris, persediaan ini memakan sedikit masa.
 • Sebab itu wanita perlu dicumbu dan diberahikan supaya faraj mampu menghasilkan cecair pelincin supaya zakar masuk tanpa rasa sakit.
 • Jika kemasukan zakar sulit dan menyakitkan wanita, seks menjadi hampa dan menghantui perasaan kedua pasangan. Jangan biarkan ini berlaku.

Hubungi

E-mel :
alga4u@hotmail.com
Copyright © 2001 Harmony Resources Sdn BHd. All rights reserved
---