Laman Utama
Sejarah

Analisa Kimia

Perbezaan Berbanding Krim Lain

Sistem Kesuburan Lelaki & Wanita

Tahap Sistem Kesuburan Anda

Masalah Pada Alat Kelamin Lelaki & Wanita

Cara Penggunaan Yang Mudah & Ringkas

The Amazing Of Alga Shoushma. You will like it! Click here...
MEMO ---
Penggunaan bahasa dalam laman ini agak "straight forward". Ia adalah dalam ruang lingkup perbincangan mengenai kesihatan individu, tiada maksud yang lain.
Kami meminta maaf atas apa-apa yang boleh menimbulkan ketidakselesaan kepada para pengunjung. Harap maklum.
--- Webmaster

PELUANG PERNIAGAAN
Rakan Niaga (Pengedar) dikehendaki!
Hubungi Kami Untuk Keterangan Lanjut...
alga4u@hotmail.com

Rahsia Kasih Sayang & Kebahagiaan Suami Isteri

Tahukah anda? Apabila sistem seksual seorang wanita terganggu atau tidak stabil kerana faktor pemakanan, penjagaan kebersihan dan sebagainya, sistem seksual lelaki akan turut mengalami gangguan, seterusnya menjejaskan hubungan seksual kedua-duanya. Ketidakpuasan dalam hubungan seksual mendatangkan pelbagai masalah kesihatan seperti tekanan perasaan, kemurungan, dingin, sukar tidur, mudah marah, migrain, kelesuan, tiada mood dan lain-lain. Ia pastinya memberi kesan negatif terhadap kasih sayang dan kebahagiaan sesebuah rumahtangga.

Dari sudut psikologi pula, anak yang lahir hasil hubungan suami isteri yang tidak disertai perasaan kasih sayang akan mewarisi nilai-nilai negatif seperti tidak menghormati dan mengasihi ibu bapanya.

Iblis yang diketahui umum sebagai musuh ghaib bagi manusia dan suka mendiami antara tempat bersih dan kotor (seperti organ seks wanita) sentiasa berusaha merosakkan hubungan kasih sayang suami isteri dengan bermacam-macam cara, antaranya dengan menganggu sistem seksual dan kesihatan wanita.

Oleh itu, setiap wanita perlu memastikan sistem seksualnya berfungsi dengan baik agar masalah kesihatan kedua-dua pihak dapat diatasi.

Seks sebenarnya adalah rawatan semulajadi untuk kesihatan spiritual, emosi, mental & fizikal. Alga Love Oil adalah rumusan istimewa yang bukan sekadar menjadikan hubungan seksual sempurna, malah mampu meningkatkan tahap kesihatan lelaki dan wanita ke tahap optimum.


Hubungi

E-mel :
alga4u@hotmail.com
Copyright © 2001 Harmony Resources Sdn BHd. All rights reserved
---