FAKTA SAINTIFIK Mengapa AROMATHERAPY SERI WAJAH sangat berbeza berbanding aroma lain

AROMATHERAPY SERI WAJAH bukan sahaja satu rumusan pati bunga-bungaan/tumbuhan terpilih bahkan digabungkan dengan konsep kelajuan cahaya & bunyi bagi memberikan kestabilan dan kese-imbangan pada sel tubuh manusia.
Saiz molekul dengan komponennya diperkecilkan berganda-ganda supaya tindakbalas yang terhasil lebih bertenaga.
Teknologi pertama didunia yang menggunakan teori reflek luaran iaitu unsur-unsur luaran seperti Nitrogen, Oksigen dan Hidrogen ditemukan semula dengan unsur dalaman tubuh iaitu Karbon bagi mewujudkan getaran yang akhirnya akan menangani pencemaran radiasi di sekitar tubuh.
Mampu memanipulasikan toksin-toksin pada organ hati untuk menghasilkan antidot untuk menjadi penawar semula pada penyakit yang dihidapi.
Mewujudkan getaran tenaga secara amplitud (berterusan dan konsisten ) kepada jantung untuk penghantaran Oksigen ke seluruh sistem tubuh. Ini akan menjanakan tenaga asli yang maksima untuk tubuh.
Diuji secara dermatologi oleh pakar-pakar perubatan alternatif sedunia melalui pembentangan lebih 50 kertas kerja / R&D bersama pakar-pakar aromatherapy seluruh dunia.
Mewujudkan getaran infrasonik dalam julat frekuensi di bawah 20Hz agar sistem immunisasi tubuh dapat ditingkatkan bagi keseimbangan tahap Spiritual, Emosi, Mental dan juga Fizikal.

ALIF HARMONI SDN BHD