FAKTA SAINTIFIK Mengapa penggunaan AROMA VIBRATION SERI WAJAH di Tanah Suci lebih efektif? - (Rahsia Kaabah, Hajarul Aswad & Air Zam-Zam)

Mekah al-Mukarramah adalah satu tempat yang mempunyai pelbagai keajaiban. Jika dikaji dari sudut saintifiknya, setiap mercu tanda Islam di sana mempunyai gelombang yang sungguh menakjubkan. Seharusnya setiap insan yang berkunjung ke Tanah Suci akan menjadi lebih tenang kerana kesemua mercu tanda atau tempat di sana didapati mempunyai gelombang-gelombang pada tahap yang paling stabil dan menyamai frekuensi di bahagian otak manusia. Tetapi apabila bahagian otak terutamanya Pineal (mengawal perembesan hormon melatonin yang memberi keseimbangan hormon-hormon lain serta mengoptimumkan sistem imuniti tubuh) terganggu keseimbangannya, maka terjadilah gangguan kesihatan apabila menjejakkan kaki di sana.

Aroma Vibration Seri Wajah yang mempunyai pati bunga ros putih sebenarnya menyimpan suatu gelombang yang sama dengan gelombang kelenjar Pineal di dalam otak manusia iaitu di bawah 20 Hz. Ini adalah menyamai frekuensi gelombang-gelombang di persekitaran Tanah Suci.

Kaabah mempunyai gelombang berfrekuensi di bawah 20 Hz (infrasonik) dan sesetengah sudutnya tidak dapat diukur tahap gelombangnya terutama bahagian tengahnya. Batu Hajarul Aswad yang berada di sisi Kaabah mempunyai gelombang berfrekuensi di bawah 20 Hz (infrasonik). Kewujudan persamaan frekuensi gelombang sedemikian menyebabkan penggunaan Harmonise di sana menjadi lebih efektif.

Air zam-zam mempunyai gelombang yang berfrekuensi sama dengan bahagian otak tengah manusia (hipotalamus) iaitu 420 nm (ukuran frekuensi gelombang warna violet). Bahagian inilah yang mengawal daya tumpuan pada seseorang. Maka kesan Harmonise akan lebih terserlah jika ditambah dengan air zam-zam.

* Maklumat mengenai ukuran gelombang di Tanah Suci adalah berdasarkan kajian pihak NASA menerusi satelit.

ALIF HARMONI SDN BHD