Biodata Dr Norhisham "Saya cari formula kaedah mandi bunga dengan cara lebih moden dan saya berhasil. Inilah buktinya!
Dr. Norhisham Wahab
M.D (M.A) The Open International University)
Pengasas Aromatherapy Seri Wajah

Berilhamkan Amalan Mandi Bunga
Majalah Mingguan Wanita, Oktober '99
Bunga Boleh Merawat Pelbagai Penyakit
Tabloid Media Terkini, 1 Disember '01


Kandungan : 10ml
Harga sebotol : RM 65 (WM) / RM 75 (EM)

 KEBAIKAN/KHASIAT UMUM
 KHASIAT 7 PATI BUNGA TERPILIH
 FAKTA SAINTIFIK
 CARA IA BERTINDAK
 CARA PENGGUNAAN
 MENGAPA IA PILIHAN TERBAIK

Klik untuk membeli Aroma Seri Wajah
Anda berminat? Terdapat 4 cara untuk mendapatkan produk ini. Sila klik butang di atas...
BUNGA BOLEH MERAWAT PELBAGAI PENYAKIT
TAHUKAH ANDA, bunga-bungaan yang pelbagai warnanya di atas muka bumi ini sebenarnya mempunyai pelbagai khasiat dari sudut kesihatan? Dari sudut fizik, bunga ros misalnya mempunyai gelombang atau tahap getaran yang cukup unik dan kuat serta menyamai tahap getaran di bahagian kelenjar pineal (di dalam otak). Kelenjar inilah yang bertanggungjawab untuk merangsangkan sistem endokrin (hormon) dan juga sistem saraf (kederiaan).
   Penggunaan pati bunga ros putih dengan kaedah mandian ais bergaram (hydrotherapy) sebenarnya akan memberi kesan yang lebih hebat. Kaedah ini amat berkesan terutama untuk rawatan masalah gangguan makhluk halus (histeria, halusinasi, gangguan tidur), gangguan perasaan dan fikiran, kemurungan, kelesuan yang serius dan lain-lain. Ia juga amat berkesan bagi membantu untuk memulihkan penyakit yang berkaitan dengan sistem saraf seperti kesan penyalahgunaan dadah dan juga lumpuh anggota badan.

AROMATHERAPY SERI WAJAH
Aromatherapy Seri Wajah adalah rumusan khas Dr. Norhisham Wahab hasil penyelidikan melalui amalan tradisi mandi bunga yang telah diolah dengan menggunakan kaedah moden dan saintifik.
   Aromatherapy Seri Wajah amat berbeza berbanding aroma-aroma yang lain. Ia bukan sekadar gabungan 7 pati bunga-bungaan/tumbuhan terpilih, malah dipertenagakan dengan gelombang frekuensi tinggi untuk kesan yang lebih pantas dan menyeluruh. Ia berupaya menjana organ dalaman agar sentiasa stabil dan berfungsi dengan baik.
   Ia sesuai untuk kegunaan harian sama ada bagi tujuan kesihatan, kecantikan, keharmonian rumahtangga, meningkatkan kecerdasan minda, meredakan tekanan perasaan, menceriakan emosi dan sebagainya. Pendek kata, ia adalah minyak pelbagai guna dan sesuai untuk semua peringkat umur.

KEISTIMEWAAN SERI WAJAH
  • Rumusan khas Dr. Norhisham Wahab, pakar sains fizik.
  • Mengandungi 7 minyak pati bunga/tumbuhan iaitu Rose, Lavender, Lemon, Lime, Orange, Peppermint dan Tea-Tree yang dihasilkan secara saintifik dan dipertenagakan (beam) dengan gelombang berfrekuensi tinggi untuk kesan yang lebih pantas & menyeluruh.
  • Diuji secara dermatologi oleh pakar-pakar perubatan alternatif sedunia melalui pembentangan lebih 50 kertas kerja / R&D bersama pakar-pakar aromatherapy seluruh dunia.
  • Gabungan falsafah tradisional dan moden untuk keseimbangan menyeluruh.
  • Suci & bebas dari bahan kimia, unsur haiwan, dadah & alkohol.


Lagi sebab mengapa Aroma Vibration Seri Wajah sangat istimewa berbanding aroma lain.


Kenapa Jemaah Haji & Umrah perlu kepada Aroma Vibration Seri Wajah? Fakta saintifik mengapa penggunaan Harmonise di Tanah Suci lebih efektif? - (Rahsia Kaabah, Hajarul Aswad & Air Zam-Zam?)

Bagaimana Aroma Vibration Seri Wajah menyingkap rahsia kulit dan meningkatkan kesegaran, keceriaan, kecantikan & seri wajah anda?

Rakan Niaga dikehendaki untuk mengedarkan produk-produk syarikat kami. Jika berminat, sila hubungi pihak kami untuk keterangan lanjut.
(c) 2002 Alif Harmoni Sdn Bhd
8-1, Jln Budiman 24/117A, Tmn Mulia, Bandar Tun Razak, 56000 Cheras.Tel: 03-91735900 Faks : 03-91739464
013-3860739 (Sabri), 019-3982048 (Rasmizan), 013-3865711 (Wan)
E-mel : ahtdinamik@hotmail.com
Kemaskini : 02 Jan 2002