TESTIMONI

Nama dan alamat penuh dirahsiakan demi menjaga 'privasi' individu berkenaan. Sila hubungi mereka melalui e-mel atau pihak kami jika ada sebarang kemusykilan... Webmaster

Puan Tina
Singapura

E-mel : foreign_beauty@hotmail.com

Secara jujur saya katakan, ia amat berkesan, saya amat puas hati.
Pertama.. ia mudah digunakan. Kedua... pertama kali saya menggunakan minyak itu, saya rasa sungguh selesa dan tiba-tiba timbul rasa berahi.
Suami saya tidak guna minyak itu. Apabila dia bersama saya, dia kata rasa sungguh berlainan. Dia rasa seperti tak boleh tahan, dia rasa amat seronok tentang perubahan dalam kawasan itu.
Dia tanya jamu apa saya makan, saya katakan RAHSIA. Dia suruh saya amalkan selalu. Betapa gembira hati saya dengan Alga ini.

Tentang tablets itu pula.... Selepas makan beberapahari... badan saya rasa ringan, tak penat.. senang buat saya tidur,bangun dari tidur badan rasa sihat.
Sesungguhnya saya amat puas hati dengan barangan ALGA ini, walaupun belum sebulan saya gunakannya.

Puan Norhayati
Kota Bharu

E-mel : hjrazda@yahoo.com

Saya mengalami tekanan darah rendah ketika sedang mengandung 8 bulan. Ia agak mencemaskan saya dan doktor memberi pelbagai ubat untuk menormalkan tekanan darah saya namun tidak berhasil.
Satu hari, suami saya membawa pulang Alga Love Oil dan tablet Harmonise.
Setelah menggunakannya (sapu dan makan) saya merasa kesan yang amat berlainan. Ketika bersama suami, saya rasa cukup selesa, tidak seperti dulu, rasa sakit dan ngilu.
Yang menggembirakan saya lagi ialah bila saya membuat pemeriksaan di hospital, saya diberitahu doktor bahawa tekanan darah saya telah kembali normal. Sekarang saya menanti kelahiran anak ketiga saya dengan tenang.
Puan Aisyah
Kuala Lumpur

E-mel : wawasan_4training@hotmail.com

Sebelum guna Alga, saya ada gangguan halusinasi yang agak serius hingga menganggu tugas-tugas harian. Saya cepat rasa letih, badan lesu, sakit kaki dan cepat marah. Setelah menggunakan Alga atas nasihat seorang rakan, saya dapat merasakan satu kelainan berlaku tehadap diri saya. Penyakit yang saya alami selama ini sudah tidak berlaku lagi.
Hampir satu bulan menggunakan Alga saya rasa badan semakin bertenaga dan tidak rasa letih buat kerja-kerja rumah sebelum pergi kerja. Walaupun tidur lewat malam, tetapi dapat bangun awal pagi tanpa rasa mengantuk atau letih.
Saya juga menghidapi sakit pinggang (buah pinggang sebelah kanan bermasalah) sebelum ini yang membuatkan saya tidak dapat melakukan kerja-kerja berat. Kini saya rasa tidak sakit lagi dan dapat melakukan kerja-kerja berat tanpa rasa sakit dan letih.
Saya yakin akan keberkesannya dan akan mengambilnya sebagai amalan harian untuk kesihatan diri saya…
Zakaria
Shah Alam

Pada mulanya saya dan isteri agak ragu-ragu dengan produk ini. Tetapi setelah kami menggunakannya, ternyata kesannya agak ketara.
Kami dapat menikmati kepuasan ketika bersama. Dan sekarang saya telah menjadi pengedar Alga Love Oil.
Pn Zalila
Kelang, Selangor

Saya mengalami sakit-sakit di bahagian pinggang yang amat ketara sebelum ini. Tetapi setelah menggunakan Alga, sakit-sakit yang saya alami terutama sakit pinggang dan sakit urat hilang.
Sewaktu melakukan hubungan kelamin dengan suami, saya rasa ada sedikit perubahan yang berlainan sebelum saya menggunakan Alga. Dan suami saya juga mengalami perasaan yang sama ketika bersama.
Alga Love Oil bukan saja sangat sesuai untuk kepuasan seksual tetapi dapat memelihara kesihatan dalam waktu yang sama. Dan saya cukup yakin akan keberkesanannya..
Pn Aspalela
Johor Bharu

Pada mulanya saya tidak yakin dengan Alga Love Oil. Namun saya fikir apa salahnya saya mencuba. Selepas pertama kali menggunakannya, saya amat berpuas hati. Kesannya begitu memberangsangkan!
Kini saya telah menjadi pengedar produk ini.

Alif Harmoni