Kemaskini : 10 September 2001
Sejarah

Analisa Kimia

Perbezaan Berbanding Krim Lain

Sistem Kesuburan Lelaki & Wanita

Tahap Sistem Kesuburan Anda

Masalah Pada Alat Kelamin Lelaki & Wanita

Cara Penggunaan Yang Mudah & Ringkas

The Amazing Of Alga Shoushma. You will like it! Click here...
MEMO ---
Penggunaan bahasa dalam laman ini agak "straight forward". Ia adalah dalam ruang lingkup perbincangan mengenai kesihatan individu, tiada maksud yang lain.
Kami meminta maaf atas apa-apa yang boleh menimbulkan ketidakselesaan kepada para pengunjung. Harap maklum.
--- Webmaster

PELUANG PERNIAGAAN
Rakan Niaga (Pengedar) dikehendaki!
Hubungi Kami Untuk Keterangan Lanjut...
alga4u@hotmail.com

IKLANEKA
Memperkenalkan

HARMONISE AROMA VIBRATION
Ciptaan Inovatif, Terunggul & Pertama Di Dunia! Rumusan Dr Norhisham Wahab.

Membongkar rahsia amalan tradisi mandi bunga dan diolah secara saintifik.

Rumusan 7 pati bunga/tumbuhan terpilih dan dipertenagakan (beam) dengan gelombang berfrekuensi tinggi untuk kesan yang lebih pantas & menyeluruh.
Sesuai untuk semua golongan & peringkat umur.
Agen/Pengedar di dalam dan di luar negeri diperlukan.
Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman :
Harmonise Aroma Vibration
Jumlah Pelawat :

Seringkali wanita mengadu bahawa lelaki terlalu cepat… sedangkan mereka baru bermula. Sebaliknya lelaki juga merungut bahawa wanita hanya menyerah…, terlalu pasif, tanpa memainkan peranan… Mereka hampa…


Kandungan : 10ml
Harga : RM 115 (WM)/RM 125 (EM)

Dirumus semula & dibangunkan oleh Biodata Dr Norhisham

Dr. Norhisham Wahab
M.D (M.A) The Open International University)

ALGA & KEAJAIBANNYA

Alga ialah sejenis rumpair laut yang mempunyai kelembutan seperti sutera dan jeli apabila berada di dasar laut dalam. Apabila dibawa naik ke permukaan laut, ia serta merta menjadi batu karang yang amat keras dan sukar dipecahkan dengan cara biasa.
  Kini, rahsia rumpair laut paling dalam yang sukar diterokai dapat digunakan secara saintifik sebagai bahan perangsang sistem saraf yang amat menakjubkan.

SEKS & KESIHATAN

Seks merupakan senaman paling efektif untuk kesejahteraan kesihatan mental, fizikal dan kebahagiaan suami isteri sepanjang hayat.
  Satu kajian yang diterbitkan dalam British Medical Journal membuktikan bahawa pasangan berusia tua yang melakukan hubungan seks dengan kerap dilindungi penyakit jantung berbanding pasangan yang kurang melakukan seks.
  Seks yang sihat bukan sahaja dapat mewujudkan keharmonian rumahtangga, malah ia juga dapat meningkatkan sistem immune badan dan mampu merawat pelbagai gangguan kesihatan seperti migrain, sakit kepala, letih, lesu dan sebagainya.
  Ia juga mampu menambah kekuatan dan kesegaran fizikal, memberi ketenangan perasaan dan fikiran serta memberi keseimbangan kepada sistem hormon dan lain-lain.

Walau apa pun, ALGA 'Love Oil' adalah jawapannya! Ia bukan sekadar menjadikan hubungan seksual anda lebih bermakna, malah merawat pelbagai masalah kesihatan yang anda hadapi tanpa disedari.


Tanpa minyak tiruan, dadah, bahan kimia berbahaya, pewarna dan pewangi. Tiada kesan sampingan.

Kebaikan Utama Alga 'Love Oil'
 • Memulih dan meningkatkan kepekaan sel-sel saraf di bahagian alat kelamin lelaki dan wanita (terutamanya di klitoris), sekaligus menambah keghairahan dan kenikmatan hubungan seks.
 • Krim estrogen semulajadi untuk vitaliti, kelembutan dan kekenyalan permukaan kulit faraj, muka dan perut supaya tidak merosot dengan peningkatan usia.
 • Menjadikan klitoris cepat tegang dan berkembang, bersedia untuk seks.
 • Mempercepatkan proses orgasme pada wanita.
 • Meningkatkan sensasi berahi dan keghairahan seks tidak kira usia muda atau tua.
 • Memelihara kesegaran kulit, mengetatkan faraj, kulit faraj tidak berkedut dan kering, tidak sakit melakukan hubungan seks semasa menopaus.
 • Membantu mengatasi masalah senggugut dan keputihan pada wanita.
 • Sebagai pelicin semulajadi ketika melakukan hubungan seks tanpa rasa sakit.
 • Membantu menjadikan zakar bertenaga, keras dan tegang.
 • Memelihara zakar dan mengekalkan sensasi berahi ketika usia meningkat.
 • Amat sesuai bagi pasangan baru dimalam pertama supaya seks selesa dan tidak menyakitkan.
 • Mencegah ancaman infeksi “fungal & yeast”.

Selain itu, tanpa anda sedari, ia memelihara dan meningkatkan kesihatan anda dengan cara :
— Meningkatkan sistem immune — Mencegah alahan — Menguatkan daya ingatan — Mengatasi masalah imsonia (sukar tidur) — Mengawal suhu badan — Mengawal tekanan fikiran — Merangsang sistem kelenjar — Merangsang sistem kederiaan (saraf) — Mengawal tekanan darah tinggi / rendah — Mencegah dan merawat berbagai jenis penyakit ketumbuhan (kanser)

Seks dan Kecantikan — Awet muda — Memelihara rambut — Memelihara dan menegangkan kulit — Kelangsingan — Memelihara kekuatan gigi dan tulang

ALGA 'Love Oil' sangat berbeza berbanding krim-krim yang seumpamanya di pasaran.
   Semua jenis krim mengandungi bahan kimia kosmetik dan minyak tiruan seperti steric asid, seld-emulsifying waxes, cetyl alcohol, emollient, iso-propyl myristic, bahan pengawet dan propylene glycol.
   Bahan kimia membawa kesan sampingan buruk ke atas kulit alat kelamin lelaki dan wanita yang lembut serta sensitif. Ia mencetuskan alergic seperti gatal kulit, iritasi, mengelupas, infeksi fungal dan yeast serta menganggu saluran kencing.
   Krim dan sabun mandi menipiskan kulit dan menjejaskan rangsangan sensasi berahi seks dalam jangka masa panjang.
   Ekstrak Alga Shoushma lembut seperti baldu, licin dan mudah menyerap ke dalam kulit. Jalinan ekstraknya merupakan anugerah alam semulajadi untuk kegunaan kepada alat kelamin lelaki dan wanita. Ia juga meningkatkan rangsangan berahi dengan rangsangan yang maksimun untuk kepuasan seks.

Apakah kelebihan nyata ALGA 'Love Oil' berbanding krim lain?
BELI SEKARANG!
Cara 1 : Melalui sistem e-commerce 
Cara 2 : Bayaran melalui serahan tunai, wang pos, cek, kiriman wang atau dimasukkan ke dalam bank (sila faks slip bank @ hubungi kami).

Anda runsing kerana menopaus? ALGA 'Love Oil' adalah alternatif terbaik buat anda. Selepas bersama, anda dan pasangan anda pasti tersenyum!


Hubungi

E-mel :
alga4u@hotmail.com
Copyright © 2001 Harmony Resources Sdn BHd. All rights reserved
---